Bursa Oto Ekspertiz

Araç alım satımlarında yaşanan sorunlar insanları o kadar bıktırdı ki devlet bu işe el attı ve araç alım satımlarında oto ekspertiz raporunu şart koştu.Bizler de bu yazımız da oto ekspertiz raporu nedir, Bursa’da hangi oto ekspertiz firmaları var dilimizin döndüğünce anlatmaya çalışacağız.

Oto ekspertiz raporu için, öncelikle bir tane oto ekspertiz firmasına giderek işlemi başlatmış oluyorsunuz. Ekspertiz de ki ustalar sizin arabanızı dyno cihazına sokarak, aracınızın motor performansı, yanal kayma değerleri, frenlerin durumu, süspansiyonların durumu gibi özelliklerini testten geçiriyorlar ve kabul değerlerine göre geçer yada kalır olarak rapordu sunuyorlar. Daha sonra aracınızı makas lifte alarak, şase kontrolü, lastiklerin kontrolü, yağ kaçakları, kaza olmuş mu, ağır hasar var mı diye detaylı bir inceleme yapıyorlar. En son olarak ta aracınızın boya ve değişen parça kontrolü yapılarak sizlere oto ekspertiz raporunu teslim ediyorlar ve rapor sonucunu anlayabileceğiniz tarzda sizlere izah ediyorlar.

Oto ekspertiz firmalarında bu işlemler paket olarak yapılmakta, bu yukarıda saydığım işlemler standart paket olarak adlandırılan işlemlerdir, daha detaylı inceleme için mesela aracınıza bilgisayar bağlanarak, hangi arıza kodları var yada diğer önemli mekanik durumlara, hatta klima gibi en ince ve tüm detaylara bakılarak yapılan oto ekspertiz paketleri de mevcut.

Oto ekspertiz firması seçerken dikkat edilmesi gereken bazı hususlar vardır, bunlar hakkında bilgi vermek gerekirse;

  • Oto ekspertiz firması sahibinin hatta kontrolü yapanların mesleki deneyimleri oldukça önemlidir
  • Oto ekspertiz işlemlerini yaparken kullandıkları cihazların marka ve kalibrasyon tarihleri
  • Firmanın galericilerle anlaşmalı olup olmadığı
  • Dürüst ve tarafsız olup olmadığı

Yukarıda saydıklarımızı bilmeniz maalesef çok zor, lakin biraz araştırma yapmanızı tavsiye ederiz.Bu araştırmayı yaparken sadece tek bir kaynağa bakmayın. Mesela Bursa oto ekspertiz firmalarının Google Benim İşletmem sayfalarında bir çok 5 yıldızlı ve harikalar içeren yorumları bulunmakta. Bu tür yorumların yaptırılması oldukça kolaydır ve insanları manipule etmek amacıyla kolaylıkla kullanılabilir.Siz bir ekspertiz firması hakkında araştırma yapacak iseniz, onu internette yer alan diğer kaynaklardan da araştırmalısınız ki aşağı yukarı doğru bir sonuca eresiniz.

Bizlerin  de zaman zaman gittiği bursa oto ekspertiz firmaları bulunmakta lakin biz toplu bir liste yapacağız ve isteyen istediği firmayı arasın bulsun. Tek bir rehber kaynak olması sebebiyle bu yazıyı hazırlıyoruz, isteyen memnun kaldığı oto ekspertiz firmasını burada yorum olarak yazabilir anlatabilir bizler de hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz…

Bursa Oto Ekspertiz Firmaları

  1. Dynomobils Oto Ekspertiz
  2. Otorapor Oto Ekspertiz
  3. Dynomoss
  4. Ümran Oto
  5. Dynobulls
  6. Dynoplus
  7. Dynonet Bursa
  8. Dynobil Bursa
  9. Pilot Garage Bursa
  10. Code Bursa Oto Ekspertiz
  11. Garanti Oto Ekspertiz
  12. Day-Mot
  13. Computest Bursa
  14. Usta Oto Ekspertiz
  15. Ündemir Otomotiv
  16. Dynoking Bursa
  17. Speedy Bursa
  18. Bursa Oto Test
  19. Elit Oto Ekspertiz
  20. Bursa Testchi
  21. Dynomik
  22. Kym Oto Ekspertiz
  23. Performans Oto Ekspertiz
  24. Automod Oto Eks.
  25. Fixauto Bursa
  26. Gültekin Otomotiv

Bursa oto eksper firmaları epey çokmuş, unuttuğumuz olursa yorum olarak yazınız.

İstanbul Evden Eve Nakliyat Sektörü

İstanbul, tartışılmasız her alanda en büyük rekabetin ve zorlu mücadelenin yeri olmuştur.Bu rekabet alanlarından biri de evden eve nakliyat sektörüdür ve bu yazımızda bu sektöre biraz değinmek istiyoruz.

Evden eve nakliyat sektörü, eşya taşımacılığı, ofis taşımacılığı, ev taşımacılığı gibi alt başlıklar halinde çalışan ama özüne bakarsanız, bir kamyon ve eşyanızı güzelce balonlu poşet ile sarıp sarmalayan ve en son olarak ta yeni adresinize kadar zarar vermeden taşıma işlerinin yer aldığı iş koludur.Her iş kolu içerisinde iyisini de kötüsünü de barındıracaktır ama bizim bu sektörü konu etmemizin başlıca sebeplerinden biri evden eve nakliyat sektörü ve seo alakası.

Aslında olaya sadece seo gözüyle değil, dijital pazarlama gözüyle de bakarsak, biraz daha doğru konuşmuş olacağız.

İstanbul gibi içerisinde milyonlarca insanın yaşadığı büyük bir şehir de hemen her gün yüzlerce kişi ev taşıması hizmeti aramakta, bu arama işlemi için, Google arama sayfası yahut armut gibi sitelerde yer alan ilanlara bakarak tercihler yapılmakta.Gerçi armut ve benzeri sitelerin varlığı yeni yeni oldu, öncesi tamamen Google arama sayfalarında kim üst sıralarda ise işi alma ihtimali o kadar yüksekti.

Durum böyle olunca evden eve nakliyat sektöründe ki firma sahipleri, seo işlerinden anlayanlarla iş anlaşmaları imzaladılar ve web sitelerini üst sıralarda çıkarmaya çalıştılar ve başarılı da oldular.Tabi zaman ilerledi ve Google arama sonuç sayfasında bazı değişiklikler yaptı.Şimdi örnek bir arama yaptığınız da reklam veren çok ise, ilk sayfada organik sıranın üstünde 4 adet reklam bulunmakta ve siz birinci dahi olmuş olsanız önünüzde 4 tane rakibiniz bulunmakta.

Ayrıca, piyasada iş yapanların hemen hemen hepsinin üçer beşer adet sitelerinin olduğunu varsayarsak ve hepsi için white hat, black hat seo çalışmaları yaptırdığını varsayarsak rekabetin ne derece çetin olduğu sanırım anlaşılmaktadır.

Bu dediğimizi örnek bir sorguyla açıklayalım.

Örnek sorgumuz beylikdüzü evden eve nakliyat olsun ve bakalım bu sorguda işler nasıl gelişmekte…

 

Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat
Beylikdüzü Evden Eve Nakliyat

Yukarı da ki görsel tam sayfa beylikdüzü evden eve nakliyat google aramasının ekran görüntüsü. Resmin üzerine tıklayıp dikkatlice bakarsak bize çok şey ifade edecektir. İlk olarak 4 adet reklam sonucun olduğunu üstüne 3 tane de Google benim işletmem den kaynaklı harita sonucu olduğunu, yani herhangi bir firma beylikdüzü evden eve nakliyat kelimesinde organik olarak birinci olmuş olsa bile üzerinde en az 7 tane rakibi yer alacak ve amacı sadece firma bulmak isteyen biri bu 7 sonucu arayarak aşağı yukarı almak istediği hizmetin ortalama fiyatını öğrenmiş ve de büyük ihtimalle iş anlaşmasını yapmış olacaktır.

Yine ayrıca, bir çok sitenin beylikdüzü evden eve nakliyat olarak açmış oldukları alt sayfaları da göreceksiniz, ana site halinde yarışanları da.

Sonuç olarak evden eve nakliyat kelimesi oldukça zor bir kelimedir, ilk sayfada yer alan sitelerin backlinklerini incelerseniz, 300-400 adet farklı siteden link aldıklarını göreceksiniz ve bu da, kendi çabasıyla var olmaya çalışan küçük esnaf bir nakliyatçının asla yapamayacağı işlerdir.

Bu sektörde yer alan herkese şimdiden kolay gelmesi dileğiyle…

 

Dr. Gülnar Babayeva Kimdir?

Medikal Estetik Dr. Gülnar Babayeva
Medikal Estetik Dr. Gülnar Babayeva

Dr. Gülnar Babayeva, 1983 yılından Azerbaycan’ın Bakü kentinde doğmuştur. Asıl mesleği Diş Hekimliği olan Gülnar Babayeva yaklaşık 3 yıldır İstanbul’da yaşamaktadır.Tıp fakültesinde diş hekimliği bölümünü bitiren Gülnar Babayeva, her zaman olmak istediği medikal estetik hekimliği kısmına geçiş yapmıştır. 2019 yılı esas alınarak 36 yaşındadır.

Diş hekimlerinin çene kaslarına botox yapmalarına müsade edilmesi ve yüz anatomisini oldukça iyi bilmesi ve medikal estetik tarafında olmak istemesinden ötürü, eğitimlerine medikal estetik alanında devam etmiştir bundan sonra ki meslek hayatına medikal estetik doktoru olarak devam etmektedir.

Dr. Gülnar Babayeva‘nın vermiş olduğu hizmetler;

Doktor Gülnar Babayeva
Doktor Gülnar Babayeva
  • Ameliyatsız estetik uygulamaları ( botox, dolgu, dekolte bölgesi mezobotox)

Dr. Gülnar Babayeva‘nın medikal estetik sektörüne yönelik tedaviler hakkında görüşleri kısaca;

  • Botox uygulamaları için 20 yaşından itibaren uygulanabilir
  • İki botox arası 6 ay gibi ama kaslar çalışmaya başladıysa arada yapılabilir
  • Minik iğnelerle yapılan botox uyuşturulmaya gerek bırakmıyor
  • Dolgularda materyal olarak hyalüronik asit (vücudumuzun hemen hemen her yerinde bulunabilen bir madde, alerji riski çok düşük, herkese yapılabilen bir madde) ve kendi yağ dokusu kullanılır
  • Dolgu uygulamalarında kullanılan maddenin markası ve kalitesi oldukça önemlidir
  • Göz altı ışık dolgusu uygulamaları, göz altında ışığı yansıtma, ışıklı bir görünüm verdiği için bu adı almıştır.
  • Dolgular, en çok elmacık kemikleri, dudak, burun şekillendirmeler de kullanıyor.
  • Dolgu uygulamaları kullanılan maddeye göre 6 ay ile 12 ay arasında kalıcı olmakta.Kullanılan dolgu miktarı ve uygulama yerine göre değişmekte, lakin 12. aylarda dolgunun %70 i gitmektedir.
  • Ameliyatsız burun estetiği çalışmalarında dolgu ile burun şekillendirme yapılabilmekte, 15-20 dakika gibi bir sürelerde istenilen sonuç elde edilmektedir.Bir hafta belki şişlik, kızarıklık, morluk olabilmekte onun haricinde hasta normal hayatına devam edebilmekte.Dolgu uygulaması olduğu için yapılan uygulama 6-12 ay arasında değişiyor, tecrübelerine göre 18 aya kadar uzamakta yapılan işlemin sürmesi.
  • Danışanları daha çok herkesçe bilindiği üzere, dolgu, dudak dolgusu işlemleri, cilt kalitesine göre mezoterapi işlemleri istemekte.
  • Mezoterapi uygulaması olarak, içerinde hyalüronik asit, antioksidan, vitaminler, mineralli, amino asitli bir sıvının direk cildin içine yedirilmesi ile güzel sonuçlar elde edildiği uygulamalar. Kolajen, elastin üretimini arttırıyor. Cilt yorgun, sağlıksız, donuk görünümünden kurtuluyor.Sigara içen bayanlarda cilt tonu mezoterapi sonrası daha bir canlanıyor.Mezoterapi uygulamaları akne scar izleri, saç dökülmeleri için saç mezoterapisi, anti aging, cildin parlak görünmesi, kırışıklıkların giderilmesi, yaşlanma belirtilerinin geciktirilmesi gibi işlemler için mezoterapi uygulamaları yapılmakta.
  • Dr. Gülnar Babayeva‘nın diğer medikal estetik doktorlardan farkı nedir sorusuna cevabı, herkes dolgu, botox uygulamaları yapıyor, herkes bu konuda bilgili, ama aynı makyaj gibi herkes makyaj yapabiliyor lakin güzelleştirme olayı farklı, medikal estetik doktorunun, estetik zevki önemli, yüz orantısını bilmesi ve yapılan uygulamanın estetik açıdan güzel durması doktorun farkını ortaya koyar.
  • Hastalarının dolgu, botox gibi işlemleri için kendisine bıraktığı durumlarda, yüz orantılarını dikkate alarak işlem yapıyor, yine de elinde bir fotoğraf ile ben böyle bir dudak istiyorum diyenler için de hasta memnuniyeti ve olması gereken işlemler yapılarak en iyi sonuç elde edilmeye çalışılıyor.
  • Mesleğini avantajları sorulduğunda, insanları mutlu etmenin keyifli olduğunu ve bunun mutluluk verdiğini söylemektedir.

Dr. Gülnar Babayeva hakkında hazırlanan bu sayfa, kendisinin vermiş olduğu röportajlardan derlenerek hazırlanmıştır.

Fotoğraflar ve kendisiyle iletişime geçmek için https://www.instagram.com/dr.gulnarbabayeva/?hl=tr